Wat is Tricopigmentatie?

Tricopigmentatie, ook wel hoofdhuidpigmentatie genoemd (MHP), is een niet chirurgische behandeling om haar te creëren daar waar geen haar meer groeit.
Door deze speciale techniek creëert men de optische illusie dat er wel haar groeit.

De tricobehandeling is een semi-permanente behandeling en vervaagt na ongeveer 1 jaar. Dit is afhankelijk van het huidtype, levenswijze, …

De reden voor het semi-permanente karakter van de behandeling is als volgt:

  • pigmenten verkleuren na jaren (ziektedragers) en krijgen een blauwe, groene of rode schijn. Dit moeten we ten alle kosten zien te vermijden.
  • Wanneer u na de behandeling nog kaler wordt of u beslist van de natuur gewoon zijn gang te laten gaan, dan kan u het gewoon laten verdwijnen.

Wie komt er voor de behandeling in aanmerking?

  • Zowel mannen als vrouwen
  • Mensen met gedeeltelijke of volledige kaalheid
  • Mensen met littekens op de hoofdhuid na operaties (hersenoperatie, Fut of Fue haartransplantaties)
  • Dunner worden de haarlijn of haardos

Hoe begin ik hieraan?

Eerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hier worden de mogelijkheden besproken. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor de pigmentatiebehandeling. Na de eerste behandeling wordt er een maand gewacht alvorens een tweede en eventueel een derde nabehandeling uit te voeren.

Wat zijn de tarieven?

Tarieven voor microhaar tricopigmentatie:
225€ per zone en per behandeling
maximum 3 behandelingen

Deze techniek vergt een grote vaardigheid en kan niet door iedereen uitgevoerd worden. Laat u niet verleiden door goedkope prijzen bij tattoëerders en permanente make-up want zij gebruiken totaal andere technieken en materialen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben.